Voorstelling: Ik word... SHOWMAN!

Beleef het mee! Op zaterdag 19 maart 2022 speelt meervoudig prijswinnaar Showman Jori Veldhuizen zijn nieuwste magische voorstelling “Ik word…Showman”. Een zeer gevarieerde kindervoorstelling vol met humor, magie, circus, interactie en special effects. In deze spectaculaire one-man-show neemt de acteur het publiek mee in een verhaal van een kleine jongen met een hele grote droom. Een verhaal dat klein begint en groeit tot een spetterende finale als Showman.

Doelgroep. De voorstelling is geschikt voor alle kinderen van groep 3 t/m 8.

Samenwerk maakt sterk! ‘Kindertheater Festijn ‘ wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende clubs uit de gemeente Borsele. Via aangesloten verenigingen zijn de ‘clubtickets’ verkrijgbaar. Informeer bij de clubs hoe zij dit vormgeven.

Aangesloten verenigingen: Kinderclub Ovezande, De welpen ‘s-Heerenhoek, Kids&Co ‘s-Heerabskerke, Jeugdwerk Nieuwdorp en Gymvereniging ‘s-Heerenhoek.

Jeugdwerk Kwadendamme zal de kinderen van Kwadendamme benaderen via school voor ‘clubtickets’. Deze ‘Clubtickets zullen voor een gereduceerd tarief worden aangeboden. Meer informatie volgt hier over binnekort. 

Geen lid of niet bekend met bovenstaande clubs, bestel dan een losse ticket via de bestel knop.   Via onze webshop kun je tickets bestellen, je ontvangt deze in je mail. 

In de zaal is er voldoende begeleiding aanwezig vanuit Jeugdwerk Kwadendamme. Ouders/verzorgers hoeven hun kind niet te begeleiden, zodat er voldoende ruimte is voor de kinderen. Wanneer ouders/verzorgers toch graag in de zaal aanwezig zijn, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Benieuwd geworden naar de voorstelling? Bekijk hier de trailer.

Een veilige voorstelling!

Veiligheid staat voorop! We doen er alles aan om te zorgen voor een fijne theaterervaring hebt. Wij volgen de richtlijnen van de landelijke overheid, de veiligheidsregio en onze brancheorganisatie. Daarnaast nemen wij diverse extra maatregelen om de veiligheid van u, de artiesten en onze vrijwilligers te waarborgen. Jeugdwerk Kwadendamme zorgt voor maximale hygiëne. Alle contactoppervlakken, zoals deurknoppen, worden regelmatig gedesinfecteerd en er zijn handgels beschikbaar.

Onze voorstelling is bijuitstek geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8. Voor zijn er, op het moment van schrijven, geen extra aanvullende maatregelen die genomen dienen te worden. Mocht hierin verandering komen, zullen we de betrokken parijen hier over informeren. 

Van zelfsprekend zullen de aanwezige vrijwilligers zich aan de, op dat moment, geldende regels houden. 

Klachten en/of quarantaine

Wanneer uw kind klachten heeft en/of in quarantaine zit. Willen we mét klem vragen thuis te blijven en niet te komen. Helaas kunnen we de gekochte ticket niet terug betalen. 

Annuleren i.v.m. corona

Wanneer de voorstelling door opgelegde maatregelen niet door mag/kan gaan zal deze worden verplaatst. 

Powered by: